Manchester United

Kagawa visszautasította Best, Cantona, Beckham és Ronaldo mezét

A Dortmundtól a Manchester Unitedba igazoló Sindzsi Kagawa nem fogadta el a neki felkínált 7-es számú mezt, mivel úgy érzi, nem tett még le eleget az asztalra ahhoz, hogy korábbi manchesteri sztárokkal emlegessék együtt.

George Best, Éric Cantona, David Beckham és Cristiano Ronaldo voltak a 7-es számú mez leghíresebb viselői a Manchester Unitednél, a legutóbbi szezonban pedig Michael Owen hordta a klubnál ikonikus trikót. A korábbi aranylabdás csatár azonban távozott, így a mez felszabadult, és fel is kínálták Kagawának, de az új fiú nem fogadta el a lehetőséget.

Sindzsi Kagawa a Manchester United mezével a szerződése aláírása után 2012-ben.

"Csak most csatlakoztam a csapathoz, és még semmit nem értem el. A saját magam módján szeretnék nevet szerezni magamnak a klubnál" - mondta döntéséről a japán középpályás, aki a Borussia Dortmundnál a 23-as számmal játszott.

Sir Alex Ferguson, a United menedzsere boldogan fogadta új játékosát: "Sindzsi egy nagyon technikás fiatal középpályás, aki nagyon ért a góllövéshez is. Örülök, hogy a csapatunkat választotta, és szerintem nagyon gyorsan be fog illeszkedni, mert hozzá van szokva ahhoz a stílushoz, amit mi játszunk."

"Nagy kihívás ez számomra, amit nagyon várok a Premier League a világ legjobb bajnoksága, és a Manchester United egy hatalmas és erős klub" - mondta Kagawa a várakozásairól.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!