Átigazolás

Francia és kongói légiós érkezett, Balajcza hosszabbított Újpesten

  • MTI

Két légióssal, a francia Grégory Christtel és a kongói Bavon Tshibuabuával erősítette meg keretét a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő, a következő idényben a legjobb négy közé vágyó Újpest FC.

A klub kedden sajtótájékoztatón mutatta be mindkét új futballistát, akik egyaránt azt emelték ki, hogy komoly tervekkel érkeztek Újpestre. Christ ehhez hozzátette: az első háromban szeretne végezni az együttessel.

Roderick Duchatelet, a klub belga tulajdonosa azt emelte ki, hogy a bajnokságban legutóbb a 13. helyen végzett csapatnak legalább tíz új játékosra van szüksége, ezért folyamatosan keresik a tehetségeket. A céljuk, hogy a gárda az első négyben végezzen a következő szezonban, vagy kupagyőzelemmel harcolja ki a nemzetközi szereplést.

A sajtótájékoztatón az is kiderült, hogy a kapus Balajcza Szabolcs is marad az együttesnél, 2014-ig meghosszabbította szerződését.

A gárda hétfőn kezdte meg a felkészülést az új vezetőedző, a szintén belga Jos Daerden vezetésével, aki elmondta, lépésről lépésre kell haladnia a gárdával. Ő is megerősítette, hogy a keretben lesznek még változások, de az igazolásokkal kapcsolatos döntéseket szerinte nem szabad elsietni.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

Fotó forrása: pepsifoci.hu