EURO 2012

Casillasnak nem hiányzik Puyol

Iker Casillas szerint a spanyol védelem Carles Puyol nélkül is képes lesz megállítani Cristiano Ronaldót a portugálok elleni negyeddöntőben a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságon.

Hatalmas veszteség érte a spanyol válogatottat az Eb előtt. Májusban térdműtéten esett át a védelem oszlopa, Carles Puyol, aki az operáció miatt kikerült a címvédő keretéből. A Barcelona hátvédjének hiánya azonban nem volt hatással a hispánok játékára, ugyanis az eddigi négy meccsen mindössze egy gólt kaptak.

Casillas és Puyol

"Puyol hiánya? Gerard Piqué tökéletesen pótolta őt a Barcában és a válogatottban is - mondta a spanyol gárda kapusa, Iker Casillas a Punto Radiónak. - Szerintem ezúttal is semlegesíteni tudja Ronaldót."

A 31 éves kapus 12 esztendeje védi a válogatott kapuját és azóta alaposan megváltozott a szerepe.

"Amikor először kerültem a keretbe csak hallgattam, figyeltem és tanultam - mesélte Casillas. - Most én vagyok az egyik legtapasztaltabb játékos a keretben, legendás játékosokkal készülök együtt, akikkel mi tanítjuk a fiatalabbakat. Azt szeretném, hogy inkább a személyiségem, mint a megnyert címeim miatt emlékezzenek rám."

  • Portugália - Spanyolország 2012-06-27 20:45:00
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!