EURO 2012

Prandelli a menetrendet kritizálja

  • MTI

Kritizálja a torna menetrendjét Cesare Prandelli, a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságon elődöntős olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

A szakvezetőnek elsősorban az nem tetszik, hogy csapata csak négy, míg a következő ellenfél, a német válogatott kettővel több, azaz hat napot pihenhet a fináléba jutásért csütörtökön sorra kerülő összecsapás előtt.

"Ez olyan probléma, amelyet az európai szövetségnek felül kell vizsgálnia a következő tornára" - jelentette ki Prandelli hétfőn, egy nappal azután, hogy az olaszok 120 percnyi, gól nélküli küzdelmet követően 11-esekkel legyőzték az angolokat a kijevi negyeddöntőben.

Prandelli egyelőre nem akart részletekbe menően beszélni a csütörtöki találkozóról, mert keretéből többen sérültek, például a védelemből Ignazio Abate és Giorgio Chiellini, a középpályáról pedig Daniele De Rossi és Thiago Motta, míg Christian Maggio eltiltott lesz, azaz egyelőre nem tudja, hogy milyen együttest tud majd pályára küldeni Varsóban.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!