Átigazolás

Debuchy érkezhet Maicon helyére az Interbe

Az előző idény folyamán az olasz Internazionale csapata mindössze a 6. helyen végzett a Serie A-ban, s ezzel 11 év után először lemaradt a Bajnokok Ligájáról. A csapatnál most személyi változtatásokat terveznek, melynek egyik áldozata Maicon lehet.

A brazil Maicon, az Inter hátvédje

A brazil játékos még 2006-ban igazolt Monacóból az Interhez, s az itt eltöltött 6 év alatt abszolút alapemberré nőtte ki magát. Az előző idénye azonban neki sem sikerült túl fényesre, utódjának a francia válogatott jobbhátvédjét, Mathieu Debuchy-t nézték ki.

A Lille játékosa az egyik legkeresettebb labdarúgó az átigazolási piacon, így a milánói kék-feketéknek nem lesz könnyű dolguk. A francia klub elnöke, Michel Seydoux már visszautasította a Newcastle 6 millió eurós ajánlatát, mondván minimum 10-et szeretne játékosáért. Az Inter eddig hetet ajánlott.

Amennyiben Maicon tényleg távozik, akkor visszatérhet Franciaországba. Állítólag a PSG tárt karokkal várja. A transzfer esélyeit növeli, hogy ma felbontották a párizsiak jobbhátvédjének, Cearának 2013-ig szóló kontraktusát.