EURO 2012

A szövetségi elnök szerint "elfogadhatatlan" volt Nasri viselkedése

A Francia Labdarúgó Szövetség (FFF) elnöke, Noel le Graet mindenképp ki szeretné vizsgálni, hogy mi történt a szombati, Spanyolország elleni Eb-vereség után Samir Nasri, a francia válogatott sztárja és az egyik újságíró között.

Samir Nasri, a francia labdarúgó-válogatott játékosa a donyecki repülőtéren az Európa-bajnokságon 2012-ben.

Nasri már a Svédország elleni csoportmérkőzésen elszenvedett vereség után is veszekedett a csapattársaival, majd a negyeddöntős búcsút követően a sajtószobában küldte el melegebb éghajlatra az egyik újságírót.

A szövetség elnöke személyesen szeretné kivizsgálni az esetet.

"Találkozót fogok kérni az érintett újságírótól, de ez mindenképp elfogadhatatlan viselkedés. Megértem a negatív reakciókat is. Samir a saját határain mozog, nagyon jól akar teljesíteni, de nem tudja kontrollálni az érzelmeit" - mondta Noel le Graet.

  • Portugália - Spanyolország 2012-06-27 20:45:00
  • Németország - Olaszország 2012-06-28 20:45:00
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!