Átigazolás

Megszerezte Lázokot, és megnyerte edzőmeccsét az MTK

Három új játékos szerződtetését jelentette be szombaton hivatalos honlapján az NB I-be frissen visszajutott MTK.

Lázok János a Bundesliga II-ben szereplő Duisburgtól tért vissza az MTK-hoz, ahol 2010 tavaszán fél éven keresztül már szerepelt. Egyelőre ezúttal is csak rövidtávra kötelezte el magát a kék-fehérekhez, akiknek Európa Liga-selejtezős mérkőzésein pályára lép, de ezen a nyáron még szabadon eligazolhat, ha szeretne.

A Zalegerszegről érkező Hidvégi Sándor és a Kozármislenytől megszerzett Rácz Ferenc hosszabb távra írtak alá, valamint a klub több kölcsönben lévő játékosát is visszahívta, így például Hrepka Ádám is ott lehet majd az MTK EL-mérkőzésein.

A budapestiek szombaton nem csak az átigazolásokkal foglalkoztak, hanem edzőmeccset is játszottak, a romániai Medgyes csapatát 1-0-ra győzték le.

Felkészülési mérkőzés
MTK Budapest - Medgyes 1-0
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!