EURO 2012

Ashley Cole lerendezné "befejezetlen ügyét"

Az angol nemzeti tizenegy balhátvédje, Ashley Cole az Európa-bajnokság döntőjében ünnepelhetné 100. válogatottságát.

A Chelsea 31 éves védője minden nagy nemzetközi versenyen játszott az elmúlt évtizedben, ahová Anglia kijutott, de a negyeddöntőnél tovább sosem jutott.

"Van egy befejezetlen ügyem - mondta Cole a BBC-nek. - Már 97 alkalommal szerepeltem a válogatottban, és nagyon szeretném elérni még ezen a tornán a 100-at. Még sosem részesültem abban az örömben, hogy a hazámmal győzzek egy nagy versenyen. Persze ne igyunk előre a medve bőrére, de most nagyon jól megy a csapatnak."

"Ez a negyedik negyeddöntőm. Rossz emlékeim vannak a korábbiakról, ezért most az a dolgom, hogy elgondolkodjam, hogy azokon mit rontottam el, és hogyan tudnám segíteni a csapatot. Vasárnap egy remek csapat lesz az ellenfelünk, de a csapatszemmel jobb, mint bármikor máskor, a srácok nagyon fel vannak tüzelve. Vasárnap megvalósíthatjuk az álmainkat. Olyanok vagyunk, mint 11 bulldog, meghalunk egymásért a pályán" - dicsérte a válogatottat Cole, majd csapattársát, John Terryt külön kiemelte: "Egy nagyszerű játékos a Chelsea-ben is, bármit csinál az életben, teljes szívével és nagyon profi módon teszi."

Anglia holnap Olaszországgal mérkőzik meg a kontinenstorna negyeddöntőjében.

  • Anglia - Olaszország 2012-06-24 20:45:00
  • Spanyolország - Franciaország 2012-06-23 20:45:00
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!