EURO 2012

Iniesta olyan mint Federer - del Bosque

A spanyol válogatott szövetségi kapitánya a 16-szoros Grand Slam-győztes svájci teniszezőhöz hasonlította Andrés Iniestát.

Andrés Iniesta a spanyolok egyik legjobbja ezen az Eb-n

A címvédő spanyolok 7 ponttal megnyerték a C-csoportot Olaszország és Horvátország előtt, a negyeddöntőben pedig majd Franciaországgal találkoznak szombaton.

Vicente del Bosque, a Vörös Fúria szövetségi kapitánya a RAC1 rádiónak nyilatkozva az egekig magasztalta csapata egyik húzóemberét, Andrés Iniestát.

"Andrés kiválóan játszik. Technikailag tökéletes szinten van, a játéka pedig természetes, nincs benne semmilyen erölködés" - mondta a 61 éves szakember.

"Olyasmi ez, mint mikor Roger Federer teniszezik, szinte meg sem izzad. Iniesta játéka sem görcsös, nagy örömünkre szolgál, hogy köztünk van". 

A beszélgetésben szóba került Cesc Fabregas szereplésének kérdése is. A szakember elmondta, hogy nagyra tartja a Barcelona játékosát, valószínű kezdetni is fogja a franciák ellen, de mivel rengeteg kiváló játékos alkotja a csapatot, nem tudja megoldani, hogy minden találkozón mindenki az általa kívánatosnak tartott időt tölthessen a pályán.

  • Spanyolország - Franciaország 2012-06-23 20:45:00
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!