Átigazolás

Böde Dániel hároméves szerződést kötött a Fradival

Hosszas huzavona után pénteken Böde Dániel aláírt a Ferencváros csapatához, így a paksiak házi gólkirálya a következő szezont már egy másik zöld-fehér alakulatban kezdi meg. A 25 éves támadó középpályás hároméves szerződést kötött az FTC-vel. Böde 2006-ban, 18 évesen mutatkozott be az atomvárosiak színeiben, 133 mérkőzésen lépett pályára és támadó középpályásként 33 gólt szerzett. A 2010/2011-es szezonban az NB I legjobb labdarúgójának választották meg, ekkor alapembere volt az ezüstérmes paksi csapatnak.

Böde Dániel már Fradi-mezben Böde leigazolását pénteken jelentették be a Ferencvárosnál, ennek apropójából a fradi.hu egy rövid interjút készített a játékossal.

- Hogy érzed magad, milyenek az első benyomásaid a csapatról?

- Most edzés után egy kicsit fáradt vagyok, de majd kipihenem magam – mondta Böde. - Nagyon jó volt együtt edzeni a csapattal. Látszik, hogy egy jó közösség alakult ki, mint ahogy az is, hogy mindenki egyet akar, egy célért küzd: a Ferencváros sikeréért.

- Mi volt az első gondolatod, amikor megtudtad, hogy a Fradi érdeklődik irántad?

- Az érdeklődésről már bajnokság közben hallottam, de kértem a menedzserem és a paksi vezetőket is, hogy ne szóljanak erről a szezon végéig, mert addig csak a futballra szerettem volna összpontosítani. Természetesen megtiszteltetés volt a Fradi érdeklődése, a bajnokság befejeztével pedig a tárgyalások is elkezdődtek. Nagy öröm számomra, hogy egy ilyen nagy múltú klubhoz sikerült szerződnöm.

- Milyen volt a búcsú korábbi csapatodtól, és milyen az első tapasztalatod a Fradi közegről?

- Többnyire jók, hiszen azért elég sok embert ismerek a Fradiból. Bízom benne, hogy minél hamarabb sikerül beilleszkednem. Szeretnék jól játszani, mert azért jöttem, hogy segítsem a csapatot. Ez egy nagy lépés számomra, hiszen gyakorlatilag 15 évet játszottam a Paks csapatában. Fájó szívvel jöttem el, de úgy érzem, hogy jó döntést hoztam. Mindenki tudja, hogy a Fradinak van Magyarországon a legnagyobb szurkolótábora, akik a hazai mérkőzéseken fergeteges hangulatot teremtenek. Bízom benne, hogy sok szép pillanattal ajándékozhatom majd meg őket.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!