Karrier

Romário fia történelmet írna a Vascóval, aztán jöhet a Barcelona

Pletykák szerint a korábbi brazil válogatott csatár, Romário mindent megtesz annak érdekében, hogy fia a nyomdokaiba lépjen, és a Barcelona játékosa legyen. Romarinho szerint azonban ez nem most fog megtörténni.

Romário 1993 és 1995 között maga is játszott a Barcelonában, és most szeretné rávenni a katalán klubot, hogy próbálják ki 18 éves fiát, Romarinhót. Rosszmájúak szerint erre legfeljebb a nagy múltú apa miatt kerülhet sor, a fiú ugyanis a saját tehetsége révén nem nagyon juthatna el a gránátvörös-kékekhez.

Romário és a fia, Romarinho

Ő maga sem lát erre egyelőre túl sok esélyt, inkább arra szeretne koncentrálni, hogy jelenlegi csapatánál, a Vasco da Gamánál megmutathassa magát.

"Az apám a Barcelonában akar látni, de eddig semmi nem történt ennek érdekében. Szerződésem van a Vascóval, és nem is gondolok másra. Minden játékos szeretne egyszer a Barcelonában játszani, de én először itt, a Vascónál szeretnék történelmet írni, aztán jöhet minden más" - mondta Romarinho.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!