Edzősors

Guardiola csak jövőre kíván munkába állni

  • MTI

Csak jövőre kíván ismét munkába állni Josep Guardiola, aki májusban négy év után távozott az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról.

Guardiola csak jövőre kíván munkába állni

"Nem tárgyaltam még egy klubbal sem, és egyelőre nem szeretném elkötelezni magam" - üzente tanácsadóján keresztül a 41 éves spanyol szakember. "Nem foglalkozom az ajánlatokkal, de februárra vagy márciusra talán változik a helyzet. Kifárasztott ez a négy év, pihenni akarok."

Guardiola - akinek vezetésével a klub egyik legsikeresebb időszakát élte - 2008 nyarán vette át a katalánok irányítását, és három bajnoki címet, két Bajnokok Ligáját, két Spanyol Király Kupát, három Spanyol Szuperkupát, két Európai Szuperkupát és két klubvilágbajnoki címet nyert az együttessel.

Utódja eddigi segítője, Tito Vilanova lett, aki nemrég kétéves megállapodást kötött a Barcával.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!