NB I

Kaposváron összeállhat a Waltner-Oláh csatárduó

Prukner László irányításával megkedte a felkészülését a 2012/2013-es idényre a Kaposvár Rákóczi. A régi-új vezetőedző mellett több eddig kölcsönben szereplő játékos is visszatért a somogyiakhoz, sőt még az ausztriából hazatérő Waltner Róbert is csatlakozott a kerethez.

Prukner László szezonindító beszédét élénk figyelemmel követték a játékosok "Napi két edzés és hat előkészületi találkozó szerepel a programban. A játékosok érdekében elsősorban idegenben és külföldi együttesekkel fogunk megmérkőzni. Szeretném a csapatot jobban megismerni, ezért szükség lesz néhány olyan napra, hogy össze legyünk zárva a játékosokkal. Pár kivételtől eltekintve nagyon sok olyan új labdarúgó van a Rákócziban, akikről csak, mint az "ellenfél edzője" tudok információkat, úgyhogy az ismerkedéssel fognak telni az első napok" - nyilatkozta a rakoczifc.hu-nak Prukner László, aki a Ferencváros majd a Zalaegerszeg irányítsa után ismét a Kaposvár sikereiért harcolhat.

Az előző szezonban tizedik helyen végzett együttes keretéből Bebeto, Addo, Alexejev, Mustapha és Hegedűs, valamint a már távozott Gujics kivételével mindenki megjelent a felkészülés első napján. Emellett több régi ismerős is edzésre jelentkezett.

"Aki kölcsönjátékosként szerepelt eddig, mint például Oláh Lóri vagy Vadas Zalán, azok itt vannak. Szintén edzésre jelentkezett Waltner Róbert, aki kaposvári nevelés és hosszú éveken keresztül volt távol. A jövőt illetően még egyeztetünk vele - mondta Illés János ügyvezető elnök. "Bebeto és Addo kölcsönszerződése lejárt, velük folynak a tárgyalások. Alexejev még nem érkezett meg Izraelből, mint ahogy Mustapha és Hegedűs is csúszik egy-két napot" - tette hozzá.

Az egyik legnagyobb név a keretben a 34 éves Waltner Róbert lehet, aki az elmúlt években az osztrák Bundesligában kereste a kenyerét. "Örömmel jönnék vissza, majd meglátjuk, hogy a jövőben sikerül-e megállapodnunk. Beszéltem Prukner Lászlóval is, nagyon szimpatikus volt, amiket mondott" - nyilatkozta Waltner.

A támadósorban Waltner mellett helyet kaphat Oláh Lóránt is, bár a Fraditól hazatérő csatár sorsa még nem dőlt el. "Nem úgy sikerült a ferencvárosi kitérőm, ahogy elterveztem. Sajnálom, ez van. A terveim: szeretnék itt maradni Kaposváron, egyéves szerződésem van még, remélem, hogy sikeres évet tudok majd megint produkálni " - tárta fel jövőbeli terveit Oláh.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!