Átigazolás

Didier Drogba évi 15 millióért lett a Sanghaj játékosa

  • MTI

A korábbi híreknek megfelelően a Bajnokok Ligája-győztes Chelsea-t elhagyó Didier Drogba a kínai Sanghaj Shenua labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását.

Drogba búcsút int Londonnak

Az elefántcsontparti támadó szerződtetését Csu Csün (Zhu Jun) klubelnök árulta el a Hszinhua kínai hírügynökségnek, azt ugyanakkor nem közölte, hogy Drogba mikor csatlakozik a csapathoz, s mennyit fog keresni. Helyi sajtóhírek szerint a csatár 15 millió dollárt kap majd évente.

A 34 éves futballista nyolc év után köszönt el a Chelsea-től, amely a Bayern München elleni BL-döntőben az ő hajrában szerzett góljával mentette hosszabbításra a találkozót, majd többek között az ő értékesített 11-esével nyerte meg a büntetőpárbajt Münchenben.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!