Átigazolás

Böde szerdán aláírhat a Fradihoz

Haraszti Zsolt, az MVM-Paks ügyvezetője elmondta, hogy sikerült megállapodniuk a Ferencvárossal Böde Dániel átigazolási ügyében.

Az nb1.hu-nak adott nyilatkozatában a paksiak elöljárója úgy fogalmazott, hogy már csak a papírmunka van hátra Böde Dániel ügyében.

Haraszti Zsolt azt nem volt hajlandó elárulni, hogy mekkora összeget fizet a Ferencváros a támadó középpályásért. "Magyar viszonylatban jelentős, de ne gondolja, hogy ezzel most már évekre előre megoldódott a klubunk minden anyagi gondja. Nézze, olyan labdarúgó, mint Böde Dániel, jelenleg nincs még egy a magyar piacon. Az ára is ehhez mért. Egyébként még egy évig érvényes volt a szerződése, ezt az egy évet kellett kivásárolnia a Ferencvárosnak. Mindenesetre holnap a két klub és Böde is aláírhatja a szerződést, azaz elviekben nincs akadálya annak, hogy csütörtökön edzésbe álljon az Üllői úton."

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!