EURO 2012

Václav Klaus is kommentálni fogja a cseh-portugál mérkőzést?

  • MTI

Nem kizárt, hogy Václav Klaus cseh államfő csütörtökön a prágai közszolgálati televízió stúdiójában mond véleményt a labdarúgó Európa-bajnokság cseh-portugál mérkőzéséről.

Klaus hétfőn rendkívül élesen bírálta ugyanis a szombati cseh-lengyel mérkőzés utáni televíziós stúdióbeszélgetést. Az elnöknek nem tetszett, hogy a szakértők mindent megvitattak, de arról, hogy a mérkőzés vége előtt röviddel Michal Kadlec a már üres cseh kapu torkából kifejelt egy lengyel lövést, teljesen megfeledkeztek. 

"Ha ez a lövés bement volna, ma minden másképpen van. Ez egy olyan pillanat volt, amit lehetetlen figyelmen kívül hagyni. Nem értem, mitől szakértők a cseh televízió meghívottjai" - hangzott Klaus bírálata a közszolgálati cseh rádióban.

Jaromír Bosák, a stúdióbeszélgetés vezetője azonnal reagált, és meghívta Klaust, hogy a csütörtöki cseh-portugálról azon frissiben, a stúdióban mondjon véleményt.

"Nem lepett meg, hogy az elnök úr véleményt nyilvánított, hiszen sok mindenhez hozzászól. Örülök, hogy egy új szakértőt szereztünk a stúdióbeszélgetésekhez. Ha az elnök úr elfogadja meghívásunkat, nagyon szívesen látjuk" - nyilatkozta Bosák.

Elfogadja-e Klaus a meghívást, azt egyelőre nem tudni. "Erről még nem tudok. A meghívás azonban biztos, hogy jól esik neki" - mondta Radim Ochvat elnöki szóvivő.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!