NB II

Új befektető és új edző érkezik Zalaegerszegre

Az OTP Bank Liga utolsó helyén záró és így a másodosztályba kipottyanó Zalaegerszegnél hamarosan bejelenthetik az új edző személyét.

Nagy Ferenc klubelnök a Zalasportnak nyilatkozva elmondta, június végére akár több befektető is érkezhet a csapat mellé, ezenkívül pedig az önkormányzat szerepvállalása az eddigieknél tisztább alapokon működne.

"Az biztos, hogy a jövőben tőkeerősebb, biztonságosabb anyagi háttérre lesz szükség - kezdte évértékelését Nagy Ferenc. - Ez ügyben folynak a tárgyalások, bízom benne, hogy eredményre is vezetnek. Az is elképzelhető, hogy több befektető érkezik azonos időben a ZTE-hez. Remélem, elképzeléseink június során valósággá válnak. Az anyagi háttér megteremtésében az önkormányzat szerepvállalása nélkülözhetetlen, már csak azért is, mert a csapat nevében is ott van, hogy Zalaegerszeg. Tisztázni szeretnénk a város vezetésével, hogy mit vállalnak a csapat működtetetésében. A legközelebbi közgyűlésen reményeink szerint a ZTE FC is ott lesz a napirendi pontok között. Bizakodom, hogy közös erőfeszítésünk szebb jövőt eredményezhet."

Ami a játékoskeretet illeti, Nagy Ferenc elmondta, hogy Kocsárdi Gergelyt és Vlaszák Gézát mindenképpen szeretnék a folytatásra buzdítani.

"Ami a keretet illeti, egyedül Hidvégi szerződésében van olyan kitétel, hogy kiesés esetén távozhat, de ő is csak térítés ellenében - folytatta  az elnök Úr a Zalasport-on. - A többi labdarúgó megegyezéssel igazolhat más klubba. Azon dolgozunk, hogy a felkészülés megkezdésére kialakuljon a végleges játékoskeret. Szeretnénk elérni, hogy a csapat két zalai kötődésű játékosa - Vlaszák Géza és Kocsárdi Gergely - még maradjon egy évet. Ezen kívül 5-6 meghatározó tudású játékost akarunk igazolni."

Prukner László távázása után a ZTE-nek jelenleg nincs vezetőedzője, de mint azt Nagy Ferenc tudatta, amint meg lesz az új befektető, meg lesz az új tréner is.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!