Debrecen

Nem jönnek csőstül a próbajátékosok - Kondás Elemér

A hétfői napon megkezdte felkészülését a következő idényre a bajnok és kupagyőztes Debrecen együttese. Kondás Elemér fiai az első héten hat edzésen vesznek részt, majd szombaton egy edzőmeccsel zárják a hetet.

Kondás Elemér nem akar próbajátékosokat "Kedden és csütörtökön két tréning lesz, a többi napon egy, míg szombaton egymás közötti játékkal zárjuk a hetet. Vagyunk annyian, hogy három részre osszuk a csapatot, amíg az egyik játszik, a másik foglalkozáson vesz részt, majd csere, így mindenki lehetőséget tud kapni, és mindenki edz is majd egy kicsit – mondta a dvsc.hu-nak Kondás Elemér, aki elmondta, hogy nem terveznek tesztelni próbajátékosokat a nyári felkészülési időszakban. - "Nem nagyon szeretnénk próbajátékosokat. Elképzelhető, hogy néhányat megnézünk, de ahogy korábban is lehetett tapasztalni, nem jönnek csőstül a labdarúgók."

Az elmúlt hetekben viszonylag kellemes volt az időjárás, ám a Lokinak most éppen a legnagyobb kánikulában kezdődött a felkészülés. A szakmai stáb erre is figyelt a program összeállításakor.

"Nagy összegben mertem volna fogadni, hogy amikor elkezdjük a felkészülést, bejön a nagy meleg. Ez ellen úgy lehet védekezni, hogy korábban kezdjük a délelőtti edzéseket, valamint később a délutániakat. Közben a játékosok tudnak regenerálódni, és fontos, hogy rengeteg folyadékot igyanak."

A bajnok csapat keretéhez csatlakozott Csorba Szabolcs és Oláh Gergő is, mindketten az utánpótlás csapatban játszottak eddig. Kondás Elemér elmondta, később kialakul, lesz-e még valaki, aki esetleg csatlakozik az első kerethez.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!