Férfi kézilabda

Ilyés Ferenc bizakodva tekint az olimpiai felkészülésére

A magyar férfi kézilabda válogatott csapatkapitánya bokatörése után már elkezdte a futóedzéseket, és reméli, hogy a londoni játékokra már teljesen egészséges lesz.

Ilyés Ferenc jó úton halad a felépülés felé

Mint ismert, Ilyés még áprilisban Gyöngyösön törte el a bokáját, ami után kénytelen volt kihagyni az olimpiai és a vb-selejtezőt is. Mocsai Lajos együttese azonban nélküle is kivívta mindkét tornán való részvételt, így amennyiben felépül az olimpiáig, ő is ott lehet a csapatban.

"Sajnos volt egy kisebb bőrgyulladásom, ami miatt egy hétig szüneteltetni kellett a gyógytornát, de ezen már szerencsére túljutottam, és egyre jobban tudom használni a bokámat. Kocogni már tudok, oldalra történő mozgásnál is egyre jobban tudom már terhelni a sérült testrészt. Hamarosan elkezdhetem a labdás edzéseket is, addigra már szeretném, ha az indulócselek is a lehető legnagyobb intenzitással mennének. Minden erőmmel azon vagyok, hogy július elsején a srácokkal tudjam elkezdeni a felkészülést az Olimpiára. Bizakodó vagyok." - nyiatkozta az mkbveszprem.eu-nak Ilyés.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!