Angol foci

Hazai pályán kezdi a szezont a Manchester City

  • MTI

Hazai környezetben, az újonc Southampton ellen kezdi meg augusztus 18-án az angol labdarúgó-bajnokság 2012/13-as szezonját a címvédő Manchester City, amely a következő fordulóban az FC Liverpool vendége lesz.

Az előző idényben ezüstérmes - fennállása huszadik bajnoki címéről az utolsó fordulóban lemaradó - Manchester United az első körben az Everton otthonába látogat, míg a legutóbb harmadik Arsenal hazai környezetben a Sunderland ellen kezdi meg szereplését.

A bajnokság menetrendjét hétfőn hozták nyilvánosságra, ez alapján a nyitófordulóban az egyelőre vezetőedző nélküli Tottenham Hotspur a Newcastle United vendége lesz, a Bajnokok Ligája-győztes Chelsea pedig a Wigan Athletic stadionjában kezdi a Premier League-szezont.

A kapus Fülöp Mártont és a magyar válogatott csapatkapitányát, Gera Zoltánt foglalkoztató West Bromwich Albion a nyitányon a Liverpoolt látja vendégül, míg Buzsáky Ákos csapata, a Queens Park Rangers a Swansea Cityt fogadja.

Premier League
1. forduló párosítása
Arsenal - Sunderland Everton - Man United
Fulham - Norwich Man City - Southampton
Newcastle - Tottenham QPR -Swansea
Reading - Stoke West Brom - Liverpool
West Ham - Aston Villa Wigan - Chelsea

 

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!