Átigazolás

A Juventus ajánlatot tesz Fernando Torresért

Az olasz bajnoknál továbbra is keresnek egy klasszist a támadósorba, korábban Robin van Persie és Edinson Cavani megszerzéséről már le kellett mondaniuk a torinóiaknak. A legújabb hírek szerint most a spanyolok világbajnok csatáráért indíthatnak offenzívát.

Antonio Conte alakulatának jövőre a hazai küzdelmek mellett már a Bajnokok Ligájában is helyt kell állnia, ezért a klub elöljárói komoly erősítéseket terveznek a nyárra.

Torres az Eb eddig két gólnál jár, mindkettőt az írek ellen szerezte / AFP

A zebramezes csapat első számú célja, hogy egy világklasszis támadót vigyenek Torinóba, ennek megfelelően pedig több sztárjátékost is összeboronáltak már a Juvéval. Első körben az arsenalos Robin van Persie-nél próbálkoztak be Giuseppe Marottáék, de a holland gólkirályért folyó versengésből végül ki kellett, hogy szálljanak. Hasonló a helyzet a Napoli uruguayi csillagával, Edinson Cavanival, akiért állítólag 70 millió eurót kellene fizetnie annak, aki vinni szeretné.

A Manchester City bosnyák támadója, Edin Dzeko is a kiszemeltek között van, de a játékos annak ellenére maradna akar a világoskékeknél, hogy Mancini a tavasszal már csak kiegészítő-emberként számolt vele. Hosszú ideje tartja magát a pletyka, hogy Gonzalo Higuaínnal is tárgyalásban állnak a zebrák, de nagy kérdés, hogy az argentintól hajlandó-e megválni José Mourinho.

A goal.com állítása szerint a Juventusnál most egy újabb "nagy név" került a célkeresztbe, a portál információ szerint hamarosan 30 millió eurós ajánlatott kínálnak Roman Abramovicsnak Fernando Torresért.

A Chelsea 2011 januárjában 58 millió eurót fizetett a spanyol csatárért a Liverpoolnak, de a 'Kölyök' becenévre hallgató támadó egyelőre nem találja helyét Londonban.

A transzfer megvalósulásához több feltételnek is teljesülnie kell: az első, hogy a Chelsea hajlandó legyen megválni Torrestől. Hogy Abramovics elfogadja az érte kínált összeget, ahhoz az is kell, hogy valakivel pótolni tudják a spanyolt, a hírek szerint erre leginkább a portói Hulk megszerzésével lehetnek a legközelebb.

Abramovics mellett természetesen Torresnek is rá kellene bólintania az üzletre, a 28 éves játékos jelenleg 10 millió eurót keres évente - ezt alighanem az olaszoknak is ki kell majd fizetnie.

A Juvénál bevonnák az üzletbe Sebastian Giovoncót, akinek játékjogán 'felesben' osztoznak a Parmával. Ugyan a Chelsea-ben Juan Mata, Eden Hazard vagy Marko Marin is hasonló szerepkör betöltésére képes mint Giovinco, Robert di Matteo egyik nagy rajongója az olasz irányítónak.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!