Bulvár

Messi elismerte, hogy hamarosan apa lesz - videó

A Barcelona argentin szupersztárja egy mexikói jótékonysági mérkőzésen két gólt vágott, olyan sztárokkal focizott együtt, mint Lavezzi, Mascherano vagy Robinho. A meccs után a gyerekvárás örömeiről is beszélt.

Messiből hamarosan kettő lesz

A Messi és barátai fantázianevű csapat 5:3-ra legyőzte a Mexikói Csillagokat szombaton egy Mexikóvárosban rendezett jótékonysági találkozón.

Messi a tervezettnél egy nappal később érkezett meg a helyszínre, így lemaradt a pénteki esti vacsorarendezvényről, melyen a futballisták a szurkolókkal találkoztak.

"Szeretnék elnézést kérni, már pénteken itt kellett volna hogy legyek, de gondjaim akadtak a repüléssel. De itt vagyok, hogy segítsek és örömteli, hogy ennyi csillaggal együtt játszhatok" - mondta Messi a meccs után, akit arról is kérdezett a riporter, hogy valóban várandós-e barátnője. 

"Nem akarunk erről beszélni, mert óvjuk a magánéletünket a nyilvánosság előtt, de a szóbeszédek túl erőssé váltak, úgyhogy megerősítjük a dolgot. Nagyszerű érzés ez számunkra és a családjaink számára is. Boldogan éljünk meg minden pillanatát. Hogy fiú vagy lány lesz-e? Fiú" - tette hozzá a háromszoros Aranylabdás klasszis.

Messi megerősíti a riporternek: apa lesz



Messi és barátai - Mexikói Csillagok 5:3