EURO 2012

Andy Carroll Rooney visszatérésével is bennragadna a kezdőben

A Liverpool támadója a svédek elleni mérkőzésen fejjel eredményes tudott lenni, de gólja mellett jó játékával is magára vonta a figyelmet. Az angolok a harmadik fordulóban az ukránok ellen vívhatják ki a továbbjutásukat, azon a mérkőzésen pedig már pályára léphet az eltiltását letöltő Wayne Rooney is.

Carroll és Welbeck - Rooney visszatérésével egyikük a padon találja magát?

A Manchester United fenegyerekét a selejtezősorozat utolsó meccsén, Montenegró ellen állították ki, amikor egy teljesen ártalmatlan szituációban durva szabálytalanságot követett el.

Az UEFA döntésének értelmében a kontinenstorna első két mérkőzését emiatt kénytelen volt kihagyni, de a Háromoroszlánosok nélküle is jól szerepelnek, két fordulót követően egy döntetlen és egy győzelem a mérlegük.

A svédek ellen 3-2-re megnyert találkozó egyik hőse a sokat kritizált Andy Carroll volt, aki a The Mail on Sunday-nek nyilatkozta úgy fogalmazott, hogy reméli jó játékával bennragad Roy Hodgson kezdőjében.

"Azt hiszem odatettem magam a svédek ellen, keményen dolgozom edzésen és megpróbálom megtartani a helyem a kezdőben" - így Carroll, akinek szereplése kérdéses Rooney visszatérésével, mivel a MU csatára mellett csapattársa, Danny Welbeck is lehet a befutó.

"Egyértelmű, hogy Wayne egy nagyszerű képességekkel rendelkező fantaszitus játékos, akire szüksége van a csapatunknak. Sok játékoshoz hasonlóan szeretnék vele együtt játszani, eddig még soha nem volt rá alkalmam."

  • Anglia - Ukrajna 2012-06-19 20:45:00