Jótékonykodás

Juhász Roland adományából készült új ultrahangszoba a Madarász Kórházban

A válogatott védő évek óta hűséges támogatója a Gyermekkor Alapítványnak, amely szervezet többek között az Anderlecht védőjétől kapott adományokból korszerűsíti a Madarász utcai Gyerekkórház berendezéseit. Juhász Roland ezúttal is felajánlotta a válogatott mérkőzésekért járó prémiumát, az F-Group Alapítványon keresztül egymillió forintot utalt a Gyermekkor számlájára. A futballista szokásához híven ellátogatott az intézménybe, és azt is megnézte: adományából milyen fejlesztést végzett az alapítvány.

"Évek óta tervezzük, hogy felújítjuk az ultrahangszobát, de mivel nemrég adtuk át az új intenzívosztályt, amit nagyjából 30 millióból valósítottunk mag, valamint jelenleg is folyik a sebészet három új kórtermének kialakítása, nehéz lett volna elkülöníteni egy nagyobb összeget erre a célra. Éppen ezért jött a legjobbkor Juhász Roland úr adománya, amit erre fordíthattunk – mondta dr. Kemény János főorvos, a Gyermekkor Alapítvány kuratóriumi elnöke az F-Group Menedzseriroda honlapjának. – Huszti Szabolcs és Juhász Roland 2008-óta támogatja az alapítványunkat, minden évben milliókat áldoz ránk az F-Group Alapítványon keresztül, amiért nagyon hálásak vagyunk. Nem csak fantasztikus sportpályafutásuk, de példaértékű karitatív tevékenységük miatt is nagyra tartjuk a két labdarúgót."

Juhász Roland kislányával, Jázminnal és menedzserével, Filipovics Vladannal érkezett a Madarász utcai Gyerekkórházba, ahol miután megnézték a főbejárat mellett felállított plakátot – amin a futballista és kislánya látható – körbesétáltak az intézményen.

"Rengeteget változott a kórház azóta, mióta először jártam itt – az előnyére, teszem hozzá – szögezte le Juhász Roland. –  Látszik, hogy az alapítvány mennyit tesz azért, hogy a gyerekeket megfelelő körülmények között, és korszerű gépekkel gyógyítsák. Örülök, hogy az adományunk jó helyre kerül. Az ultrahangszobában egyébként nem most járunk először, a kislányomat történetesen vizsgálták is már itt. Remélem, a jövőben minél jobb eredményeket ér el a válogatott, és akkor még több pénzt fordíthatok adományokra. Ami engem illet: még egy hétig leszek itthon, aztán megyek vissza Brüsszelbe. Ott elkezdem a felkészülést, de hogy hol kezdem az idényt, azt még nem lehet tudni."

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!