EURO 2012

Given az olaszok ellen viselheti utoljára az ír mezt

Shay Given, az ír labdarúgó-válogatott kapusa elismerte, a nemzeti csapatból való visszavonulását fontolgatja.

Given 124 fellépésével ír válogatottsági rekorder

"Egy ilyen vereség után nem akarok elhamarkodott lenni, de hamarosan dönteni fogok a jövőmről. Elmegyek nyaralni a családommal, és megbeszélünk minden fontos kérdést. Az olaszok elleni meccs után augusztusban lesz legközelebb válogatott mérkőzés, addig van időm megrágni ezt a kérdést. Talán itt az ideje, hogy félreálljak, és átadjam a helyem másoknak" - fogalmazott az Aston Villa játékosa a Guardiannek. A 36 éves kapuvédő 124-szer viselte a címeres mezt, amivel ír csúcstartó.

Az írek az első fordulóban a horvátoktól 3-1-re, majd a csütörtöki második körben a spanyoloktól 4-0-ra kaptak ki, ezzel pedig kiestek.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!