EURO 2012

Mourinho nem sokra tartja honfitársait

José Mourinho nincs jó véleménnyel honfitársairól, pontosabban a portugál válogatottról. A Real Madrid trénere szerint badarság lenne az első háromba sorolni Cristiano Ronaldóéket.

Portugália két mérkőzést követően három ponttal áll a "halálcsoportban" a lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon. Paulo Bento együttese kikapott Németországtól, majd kínkeservesen 3-2-re verte Dániát. A luzitán gárda a B-csoport utolsó körében Hollandiával meccsel és győzelme esetén a negyeddöntőbe kerülhet. José Mourinho ennek ellenére úgy véli, a végső sikerre semmi esélye a gárdának.

"Portugália sorsa nem másoktól, hanem saját magától függ – mondta a portugál szakember. – Ha legyőzi Hollandiát, akkor a legjobb nyolc közé kerül. Ennek ellenére nem sorolom a gárdát az első háromba. Persze hamarosan okosabbak leszünk, hiszen ez egy gyors torna, mindjárt kezdődik az egyenes kieséses szakasz, ahol bármi megtörténhet."

Mourinho szerint a címvédő spanyol válogatottnak a német csapat lehet a legnagyobb riválisa. "Spanyolország a világbajnok és Európa legjobbja, kétség kívül a legnagyobb favorit – vélekedett. – Ahhoz, hogy ismét nyerjen Németországgal és más erős csapatokkal kell küzdenie."

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!