NB I

Újra Prukner Lászlóé a kaposvári kispad - hivatalos

A 2012-13-as szezontól újra Prukner László lesz az NB I-ben Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője, amint azt a klub hivatalos honlapján bejelentette.

Prukner László 2003 és 2010 között már volt a somogyiak vezetőedzője, most pedig egy plusz egy éves szerződést írt alá az együttessel. 2010-ben a Ferencvároshoz távozott, ahol első szezonjában bronzérmet szerzett, a második idényében azonban a gyenge kezdés után távoznia kellett. Később a Zalaegerszegnél dolgozott, de a csapatot nem tudta benntartani az élvonalban.

Prukner László a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzőjeként 2010-ben.

"Biztos, hogy más lesz az előttünk álló időszak, mint a korábbi évek. Huszonnyolc évet lehúztam itt, ami egy folyamat volt. Láttam mindent, benne voltam, és jól is teljesítettünk talán. Az együttes az elmúlt két évben kicserélődött, csak azok a fiatalok maradtak, akiket én annak idején felhoztam az első csapathoz. Én tapasztaltabb lettem, és úgy érzem, jót tett a távollét. Most azt kértem a vezetőktől, hogy szakmailag biztosítsák annak a lehetőségét, hogy eredményesek együnk a csapattal. Az elmúlt sikertelenebb esztendő nem tett jót nekem, így  mindenképpen sikeres szeretnék lenni a kaposváriakkal" - mondta a szakember a rakoczifc.hu-nak.

A Kaposvár az azóta már Diósgyőrbe szerződött Sisa Tibor irányításával a 10. helyet szerezte meg a nemrég véget ért szezonban.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!