Jégkorong

Július végén kezdi a munkát a Miskolci Jegesmedvék új vezetőedzője

  • MTI

A tervek szerint július végén kezdi meg a munkát Tim Kehler, a jégkorong ob I-ben és a közös magyar-román bajnokságban, a Mol Ligában is ezüstérmes Miskolci Jegesmedvék új vezetőedzője.

A klubvezetés csütörtökön sajtótájékoztatón számolt be a soron következő bajnokságot érintő elképzelésekről, és bemutatta az új játékosokat.

A kanadai szakember - aki honfitársát, Bob Devert követi a kispadon - július végén érkezik Miskolcra, ezt követően lát hozzá a keret tagjainak felméréséhez, valamint alakítja ki a Mol Liga rajtjáig szóló programját. Kehler tervei szerint az együttes heti két edzőmérkőzéssel készül majd a következő szezonra.

 

A sárga-feketék egy kanadai játékossal már erősödtek, Yashar Farmanara a támadósorhoz csatlakozhat, és minden bizonnyal további két honfitársa is érkezik még az együtteshez. Visszatért a Jegesmedvékhez a válogatott Láda Balázs, aki az előző idényben a Sapa Fehérvár AV19 gárdáját erősítette. Ugyancsak Miskolcon folytatja a pályafutását a ferencvárosi Wéber Zsolt.
 

 A Jegesmedvék - terveik szerint - 28 fős kerettel vágnak majd neki a szeptemberben rajtoló Mol Liga küzdelmeinek.

A sajtótájékoztatón szóba került még a Continental Kupa is, amelyben a miskolciak a második körben érdekeltek, és szeretnék megszerezni a csoportrendezés jogát. A tornán finn, kazah és lett csapatok is részt vesznek.