EURO 2012

Bendtner alsónadrágját vizsgálja az UEFA

  • MTI

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) tiltott reklám miatt vizsgálatot helyezett kilátásba a dán Nicklas Bendtner ellen.

Nicklas Bendtner ünnepli második gólját a Portugália-Dánia mérkőzésen az Európa-bajnokságon 2012-ben.

A 24 éves csatár szerdán a portugálok ellen 3-2-re elvesztett Európa-bajnoki csoportmérkőzésen egyenlítő gólt szerzett (2-2), ennek ünneplése közben felhúzta a mezét, így kilátszott alsónadrágjának a széle. A ruhadarabon egy ír fogadóirodának a neve volt olvasható, amely a futballista egyik barátjának a tulajdona.

Az UEFA egyelőre nem döntött, hogy fegyelmi eljárást indít-e Bendtner ellen. A játékos közölte: "Egy haveromtól kaptam az alsónadrágot azzal, hogy szerencsét fog hozni nekem."

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!