EURO 2012

Muszáj nyernünk Ronaldo miatt - Raúl Meireles

Chelsea középpályása honfitársa kezében látná legszívesebben az idei Aranylabdát, és úgy érzi, hogy a válogatottban ezért tehet is valamit.

Nem kezdődött jól Portugália számára a Európa-bajnokság, hiszen Paulo Bento együttese a nyitómérkőzésén 1-0-s vereséget szenvedett Németországtól. A halálcsoport második fordulójában Cristiano Ronaldóék a hollandokat legyőző dánok ellen lépnek pályára - ha vereséget szenvednek, búcsúzhatnak is a továbbiaktól.

A Chelsea-vel idén Bajnokok Ligáját nyerő Raúl Meireles a goal.com-nak úgy nyilatkozott, hogy nem hagyhatják, hogy Cristiano Ronaldo sikertelenül zárjon egy ilyen fontos eseményt.

"Ő egy nagyszerű barát és nem mellesleg a világ legjobb futballistája. Miatta is meg kell nyernünk a következő meccsünket, na meg persze a csapatért is" - mondta Meireles. "Cristiano nem szeret veszíteni. Az teljesen normális, hogy az ilyen rangos találkozók különösen fontosak a számára, ezért is volt annyira frusztrált a németek elleni vereséget követően."

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!