EURO 2012

Ibrahimovic megsérült, nem edzett szerdán

  • MTI

Combfájdalmai miatt nem tudott edzeni szerdán Zlatan Ibrahimovic, a lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon szereplő svéd válogatott kulcsembere, aki ennek ellenére biztosan pályára lép az angolok elleni, pénteki mérkőzésen.

A svédek gyakorlását nagyjából kétezer rajongó kísérte figyelemmel. Ibrahimovic a bemelegítés előtt bekötözte a bal combját, de az edzés érdemi részében már nem vett részt. A csapat szóvivője, Hans Hultman azt mondta, a játékos hétfőn, az ukránok elleni mérkőzésen kapott rúgást a combjára, de ez nem veszélyezteti szereplését a következő találkozón.

A D csoportban szereplő Svédország 2-1-es vereséggel kezdte az Európa-bajnokságot, a csapat gólját éppen Ibrahimovic szerezte.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!