Magyar foci

Hamis sportorvosi miatt százezreket fizet a Vasas

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottságának elnöke által kijelölt fegyelmi tanács a Vasast, mint visszaesőt, az MLSZ Fellebbviteli Bizottsága előtt történt hamisított okirat (sportorvosi engedély) felhasználásáért 300.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte mai ülésén.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága legutóbbi ülésén az alábbi határozatokat hozta:
NB I
A FEB elnöke által kijelölt fegyelmi tanács a Vasast, mint visszaesőt, az MLSZ Fellebbviteli Bizottsága előtt történt hamisított okirat (sportorvosi engedély) felhasználásáért 300.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.
 
Férfi nagypályás utánpótlás bajnokságok:
Az FT a II. osztályú U-15 korosztályú bajnokságban elmaradt Tabáni Spartacus – Soroksár mérkőzés 3 bajnoki pontját, 3-0 gólkülönbséggel az elmaradásban vétlen Tabáni Spartacus sportszervezet javára igazolja. Az FT első ki nem állás miatt a Soroksár csapatát írásbeli figyelmeztetésben részesíti.
 
Az FT a II. osztályú U-15 korosztályú bajnokságban elmaradt MTK Hungária - REAC mérkőzés 3 bajnoki pontját, 3-0 gólkülönbséggel az elmaradásban vétlen MTK Hungária sportszervezet javára igazolja. Az FT első ki nem állás miatt a REAC csapatát írásbeli figyelmeztetésben részesíti.
 
Az FT a II. osztályú U-19 korosztályú bajnokságban elmaradt Tiszaújváros - Felsőtárkány mérkőzés 3 bajnoki pontját, 3-0 gólkülönbséggel az elmaradásban vétlen Tiszaújváros sportszervezet javára igazolja. Az FT első ki nem állás miatt a Felsőtárkány csapatát írásbeli figyelmeztetésben részesíti.
 
Az FT a II. osztályú U-17 korosztályú bajnokságban elmaradt Tiszaújváros - Felsőtárkány mérkőzés 3 bajnoki pontját, 3-0 gólkülönbséggel az elmaradásban vétlen Tiszaújváros sportszervezet javára igazolja. Az FT első ki nem állás miatt a Felsőtárkány csapatát írásbeli figyelmeztetésben részesíti.
 
Női és férfi futsal bajnokságok és kupák:
Maruzsi Máté (Rubeola) 2, Németh Benjámin (ETO Futsal) 2 soron következő férfi futsal U-17 korosztályú bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
 
Frank Tamás vezetőedző (Aramis) és Soós Ferenc edző (Aramis), mint visszaeső a kispadtól és az öltözőtől 1-1 soron következő férfi futsal NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.