Karrier

Huszti az internetről tudta meg, hogy nem kell a Zenitnek

Huszti Szabolcs menedzsere, Filipovics Vladan a Digi Sport Reggeli Start című műsorában arról beszélt, hogy a középpályás az internetről értesült arról, hogy klubja, az orosz Zenit a nyártól nem tart rá igényt.

Huszti az internetről tudta meg, hogy nem kell a Zenitnek

Filipovics elmondta: bonyolult a Zenit focistájának helyzete, mert az internetről értesültek csak arról, hogy Luciano Spalletti vezetőedző Lazovic és Rosina mellett a magyart is kitette a keretéből. „Senki nem tudott a szándékról, furcsa ez. A Zenit maga az orosz válogatott, mellette 4-5 légiós ásszal, ez a csapat az első tízben van Európában. Husztinak van még fél éve a szerződéséből, Angliába vagy Németországba próbáljuk eladni őt. Szerintem az ő esetében a Premier League élvez elsőbbséget, már vannak is érdeklődők, bár az oroszok pénzt szeretnének érte.”

A menedzser Juhász Roland lehetőségeiről is beszélt. „A helyzet ugyanaz, mint egy éve. Van még Roland karrierjében egy nagy dobás. Az Anderlecht most mintha inkább benne lenne az eladásában, mint tavaly, amikor nem engedték. Itt a pillanat számára, amikor tovább kell lépnie. Roli esetében a Bundesliga és a Premier League áll az első helyen, ebben gondolkodunk, de vannak ukrán, orosz, török kérők is.”