Motorsport

Visszatér az Eurosport képernyőjére Talmácsi Gábor

Az Eurosport vasárnap 13:00-tól élőben közvetíti a San Marino-i Nagydíjnak otthont adó misanói futamot. Talmácsi a supersport kategóriában áll rajthoz.

A superbike és supersport világbajnokságokat az 1990-es évek közepétől közvetíti az Eurosport.  Az évek során rövidebb-hosszabb időszakra magyar versenyzők is bekapcsolódtak ezekbe a versenyekbe. Láthattuk Talmácsi Gergő, Kispataki Viktor küzdelmeit, jelenleg pedig ifj. Tóth Imréért és Németh Balázsért szoríthatunk a supersport világbajnokságon.

A mostani, misanói versenytől kezdve pedig már úgy tűnik, hogy Talmácsi Gáborért is! Talmácsi a leadott nevezési lista alapján a cseh Prorace csapat színeiben rajthoz áll a szupersport világbajnokság hétvégi versenyén. A magyar motoros a sérült cseh Lukas Peseket helyettesíti a futamon. A kiszivárgott hírek szerint Talmácsi nemcsak Misanóban, hanem a szezon további versenyein is rajthoz áll majd, összesen tehát nyolc versenyen szerepel.

A 2007-ben 125 köbcentiméteres világbajnokságot nyerő magyar versenyző egy 600 köbcentiméteres Hondával versenyez majd. Minden jel arra mutat tehát, hogy Talmácsi Gábor visszatér az Eurosport képernyőjére.