Férfi vízilabda

Vincze Balázs maradt a szegedi pólósok vezetőedzője

Az A-Híd Szeged Beton VE kupagyőztes, bajnoki harmadik helyezett férfi vízilabdacsapata szerdán meghosszabbította Vincze Balázs vezetőedző szerződését.

Vincze Balázs maradt a szegedi pólósok vezetőedzője

Cserhalmi Julianna, a klub elnöke a mai sajtótájékoztatón jelentette be, hogy aláírta az új szerződést az egyesület és a tréner - olvasható a klub hivatalos honlapján.

"Jó döntés volt egy éve Vincze Balázst Szegedre csábítani. Még Körtvélyessy Péter vette fel vele a kapcsolatot, kérte ki a kapitány, Kemény Dénes véleményét. Nagyon örülök annak, hogy sikerül aláírni a szerződést, nagy erősítés lesz a következő idényre" - mondta az elnök.

"Persze, elfáradtam a szezon végére, de ez valahol természetes. Az előzetes várakozásoknál jobb szezont nyújtottunk összességében. Ez egy kicsit másként lett elosztva. Nekünk az eleje sikerült jól, a végén már nem tudtuk azt a maximumot nyújtani, ami a kétharmad részre jellemző volt. Nekem a legfontosabb az volt, hogy kialakuljon a keret. Ez már felállt, sikerült megerősíteni a csapatot. Éreztem a bizalmat, így ezért húzódott el egy kicsit a szerződésem aláírásra. A legfontosabb volt a keretet megerősíteni. Nagy változásra nem volt szükség, a két csere azonban megváltoztatja a csapatunkat. Eredményességben mindenképpen előrelépünk" - fogalmazott Vincze Balázs.