Átigazolás

Szekeres Adrián az MTK-tól a Videotonhoz igazolt

A Videoton szerződtette az MTK 23 éves védőjét, Szekeres Adriánt.

A Videoton szerződtette az MTK 23 éves védőjét, Szekeres Adriánt.A székesfehérváriak honlapjának híre szerint az MTK-tól érkező 191 centi magas hátvéd három esztendőre szóló szerződést írt alá a Videoton FC-vel, vagyis 2015 nyaráig lesz a Vidi játékosa.

Szekeres Adrián1989. április 21-én született Győrben, 2007. júliusában mutatkozott be az MTK-ban bajnokin, éppen a Vidi ellen. 2008-ban bajnokságot nyert a budapesti kék-fehérekkel, egy évvel később pedig tagja volt az U20-as labdarúgó-világbajnokságon bronzérmet szerzett magyar csapatnak. A 2011-2012-es szezonban 28 mérkőzésen lépett pályára a másodosztályt megnyerő MTK-ban, korábban 65 NB I-es meccset játszott, melyeken 1 gólt szerzett.

"Nagyon boldog vagyok, hogy összejött ez a szerződés, úgy gondolom, hogy Magyarország legjobb csapatához csatlakozhatok. A legszebb focit a Vidi játssza, és közel is áll ez a stílus az MTK-éhoz. Nagy várakozással tölt el, hogy Paulo Sousa edzései milyenek lesznek, várom a felkészülés kezdetét. Bízom benne, hogy megkapom a lehetőséget, de tudom, nem lesz könnyű bekerülni a csapatba, hiszen remek játékosok vannak Székesfehérváron" - nyilatkozta a vidi.hu-nak Szekeres Adrián.