Roland Garros

Kvitová fordított Svedova ellen, Sarapova következik

A negyedik helyen kiemelt cseh Petra Kvitová szetthátrányból fordítva 3:6, 6:2, 6:4-re legyőzte a kazah Jarszlova Svedovát, ezzel bejutott a francia nyílt teniszbajnokságon a négy közé.

A tavalyi wimbledoni bajnok Kvitová elvesztette az első szettet, de ezután meggyőző játékkal egyenlített, és hiába vezetett már 4:2-re a döntő felvonásban Svedova, cseh ellenfele zsinórban négy gémet nyert és 1 óra 53 perc alatt diadalmaskodott. A kazah hölgy jelenleg csupán a 142. a világranglistán, a selejtezőből indulva jutott el a negyeddöntőig, az előző körben a címvédő kínai Li Nát búcsúztatta.

Kvitová az elődöntőben az orosz Marija Sarapovával találkozik.

Eredmények, negyeddöntő:
Nők:
Kvitová (cseh, 4.)-Svedova (kazah) 3:6, 6:2, 6:4
 
Korábban:
Sarapova (orosz, 2.)-Kanepi (észt, 23.) 6:2, 6:3
Az Eurosport és a Hatharom.hu közös játéka!
Nyerd meg Rafael Nadal teniszfelszerelését!
A Roland Garros ideje alatt minden nap közzéteszünk egy tenisz vonatkozású kvízkérdést. Neked nincs más dolgod, mint tippelni, és máris ott a lehetőség, hogy nyerj velünk.
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény egy Rafael Nadal teniszfelszerelés (a Nike 2012-es modelljei):
Rafael Nadal baseball sapka, Rafael Nadal tenisz cipő, Rafael Nadal melegítőfelső, Rafael Nadal tenisz póló, Rafael Nadal tenisz rövidnadrág, Rafael Nadal teniszütő (Babolat). A nyertes a felszerelés mellett öt óra ingyenes teniszoktatásban is részesül Csurgó Virág jóvoltából a Kőér Tenisz Klubban.