Magyar foci

Felgyorsultak körülöttem az események - Gyurcsó Ádám

A Videoton fiatal szélsője három nap alatt két alkalommal is magára ölthette a magyar válogatott szerelését, sőt, a csehek elleni debütáló találkozóján rögtön gólt is szerzett. A 21 éves játékos 2010/2011-es szezont még az NB II-ben töltötte, de röpke egy év alatt nagyot fordult vele a világ.

"Nagyon felgyorsultak körülöttem az események" - nyilatkozta az ijfú támadó a vidi.hu-nak.  "Egy évvel ezelőtt nem gondoltam volna, hogy a válogatott közelében leszek, arról meg álmodni sem mertem volna, hogy be is fogok mutatkozni a nemzeti csapatban, sőt az első meccsemen máris győztes gólt szerzek egy Eb-résztvevő otthonában. Néhány nappal később, a szintén Eb-re készülő írek ellen pedig már a kezdőcsapatban kaptam helyet, és szinte végig a pályán lehettem, ez fantasztikus érzés. Nagyon bízom abban, hogy a jövőben sikerül kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtanom, és a válogatottba is visszahívnak."

A válogatott Gyurcsóval a soraiban egy győzelemmel és egy döntetlennel zárta le a szezont, a Puskás Akadémián nevelkedett középpályás reméli, hogy az ősszel kezdődő vb-selejtezőkön is szóhoz juthat majd. 

"Ha a két válogatott meccset össze kellene hasonlítanom, akkor azt mondanám, hogy a csehek elleni félóra sokkal pörgősebb volt számomra, ott a hazaiak nagyon nyomtak. Az írek ellen több lehetőségünk is volt a gólszerzésre, szerintem közelebb álltunk a győzelemhez, mint a vendégek. Az első félidőben lőhettünk volna akár két gólt is, és szerintem akkor sem szólhatott volna egy szót sem az ír válogatott. Remélem, hogy hasonló teljesítményt tudunk majd nyújtani a vb-selejtezőkön is. Ha ilyen ütemben tudok fejlődni, akkor nagyon bízom abban, hogy a későbbiekben is számít rám a szövetségi kapitány a válogatottban. Most jól jön számomra a szünet, szeretném magam teljesen kipihenni, hogy újult erővel kezdhessem el a felkészülést a Vidivel az új bajnoki szezonra, és a nemzetközi kupaszereplésre."

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!