Átigazolás

Ronaldinho aláírt új klubjához

  • MTI

Az Atletico Mineiro csapatában folytatja pályafutását Ronaldinho, a brazilok aranylabdás futballistája.

Ronaldinho már együtt is edzett új csapatával

A 32 éves játékmester a szezon végéig szóló szerződést kötött a klubbal, és már szerdán a Bahia elleni bajnokin bemutatkozhat új együttesében.

Ronaldinho négy napja bontott szerződést a Flamengóval, a hírek szerint azért, mert az egyesület körülbelül 20 millió dollárral tartozik neki. Az Atletico Mineiro korántsem tartozik az elitcsapatok közé Brazíliában, az előző szezonban csak a 15. helyen végzett, története során pedig csak egyetlen alkalommal, még 1971-ben ünnepelhetett bajnoki címet.

Ronaldinho az elmúlt időszakban a szurkolók első számú célpontjává vált a Flamengónál, a múlt hónapban nyílt levelet is írtak neki, amiben azt kifogásolták, hogy korábbi kedvencük profi sportolóhoz méltatlanul viselkedik, ugyanis rendszeresen felbukkan az éjszakai szórakozóhelyeken.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!