Angol foci

Joey Bartont kocsmai verekedés miatt letartóztatták

  • MTI

Letartóztatták Joey Bartont, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Queens Park Rangers csapatkapitányát, mert verekedésbe keveredett egy szórakozóhelyen.

Joey Barton kocsmai búnyója egy telefonnal megörökítve

A 29 esztendős középpályás elmondta: két férfival került összetűzésbe, akik hátulról fejbe verték, és a rendőrség őket is letartóztatta. A rendőrség közleménye szerint "a 29 éves férfi őrizetben marad, hamarosan kihallgatják."

Buzsáky Ákos csapattársa ellen klubja is eljárást indított, a záró fordulóban, a Manchester City elleni bajnokin ugyanis kiállították, amiért lekönyökölte Carlos Tévezt, majd levonulás közben megrúgta Sergio Agüerót, Vincent Kompanyt pedig megpróbálta lefejelni. Dührohamáért az Angol Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága 12 meccsre tiltotta el Bartont.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!