Tenisz

Te is belekóstolnál Marija Sarapovába? Már nem kell sokáig várni!

  • VNA

A tenisz utáni életet is tervezi már Marija Sarapova, aki az év végén a régóta várt saját édesség kollekciójával rukkolhat elő.

"Még a gumicukorka formáját is én magam fogom megtervezni" - nyilatkozta Marija Sarapova a napokban új édességkollekciója kapcsán. Már tavaly is felröppentek hírek arról, hogy a világranglista második helyén álló orosz játékos a tenisz mellett egy másik iparágban is tevékeny részt vállalna. A hatalmas világcégek (Nike, Tiffany, Tag Heuer, Sony Ericsson) által szponzorált Sarapova hobbija első hallásra talán furcsának tűnhet, de tudni kell róla, hogy egyetlen gyengéje az édesség.

Hasonló csomagolást kapnak majd a Marija Sarapova által megálmodott édességek - Fotó:facebook.com

A Sugaporva márkanévvel ellátott édesség-család a tenisz motívumokat sem nélkülözi majd, azok egy része ugyanis tenisz labdákat formáz. A teljes termékkínálat megtervezése, azok ízének kialakítása is Sarapova ízlését tükrözi majd. A tervek szerint a Sugarpova termékek idén év végén kerülhetnek az üzletek (vélhetően első körben az orosz és amerikai piacon) polcaira. Kérdés persze, hogy Magyarországon mikor ízlelhetünk meg egy csipetnyi falatot Marijából...

Az Eurosport és a Hatharom.hu közös játéka!
Nyerd meg Rafael Nadal teniszfelszerelését!
A Roland Garros ideje alatt minden nap közzéteszünk egy tenisz vonatkozású kvízkérdést. Neked nincs más dolgod, mint tippelni, és máris ott a lehetőség, hogy nyerj velünk.
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény egy Rafael Nadal teniszfelszerelés (a Nike 2012-es modelljei):
Rafael Nadal baseball sapka, Rafael Nadal tenisz cipő, Rafael Nadal melegítőfelső, Rafael Nadal tenisz póló, Rafael Nadal tenisz rövidnadrág, Rafael Nadal teniszütő (Babolat). A nyertes a felszerelés mellett öt óra ingyenes teniszoktatásban is részesül Csurgó Virág jóvoltából a Kőér Tenisz Klubban.