EURO 2012

Újabb angol beteg: Gary Cahill sem lesz ott az Eb-n

Az angol szövetségi vasárnapi tájékoztatása szerint Gary Cahill is lemarad a jövő hét pénteken kezdődő Európa-bajnokságról, miután a szombati, Belgium ellen felkészülési mérkőzésen állkapocscsonttörést szenvedett.

A 26 éves posztját tekintve belső védő John Terryhez hasonlóan a belgák elleni találkozón sérült meg, de amíg idősebb csapattársáról a vizsgálatok után kiderült, hogy derékproblémája rövid időn belül elmúlhat és ott lehet az Eb-n, addig Cahillról ez már nem mondható el.

Az FA tájékoztatása szerint Cahill állkapcsa mindkét oldalán eltörött , ezért nem utazhat el az angol válogatottal az Eb-re.

Roy Hodgson szövetségi kapitány a Chelsea védőjének pótlására a liverpooli Martin Kelly-t hívta meg.

Korábban az angoloknál Gareth Barry és Frank Lampard is kidőlt a sorból, a középpálya után most a védelem egyik oszlopos tagjáról is le kell mondania a szakvezetésnek. Cahill kiválása komoly érvágás lehet a Háromoroszlánosoknak, nagy valószínűleg kulcsszerep jutott volna rá, szerkesztőségünk a kontinenstorna egyik leendő sztárját látta benne.

Az angolok a D jelű négyben szerepelnek majd a társrendező Ukrajnával, Franciországgal valamint Svédországgal.

Cahill a szombati felkészülési mérkőzés 17. percében ütközött saját kapusával, Joe Harttal.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!