Átigazolás

Ibrahima Sidibe visszatér Debrecenbe

  • MTI

Négy és fél év után visszatér a bajnok Debrecen labdarúgócsapatához Ibrahima Sidibe, aki Belgiumba igazolása előtt két és fél évig szerepelt a hajdúságiaknál.

Sidibe a debreceni közönség egyik kedvence volt

A DVSC-Teva vasárnapi tájékoztatása szerint a 31 esztendős szenegáli csatár hároméves szerződést írt alá.

A támadó első Debrecenben töltött idényében 15 találattal rögtön házi gólkirály lett, a következő szezonban már 17-szer volt eredményes. A belga élvonalbeli Sint-Truidenhez 2008 januárjában szerződött, a csapat akkor ugyan kiesett az élvonalból, de rögtön vissza is került Sidibe hathatós segítségével, aki 21 gólt szerzett. A következő évben a belga bajnokságban - az azóta a Chelsea-be igazolt Lukaku mögött - második lett a góllövőlistán 15 találattal.

Sidibe a legutóbbi szezonban a Beerschotban és a Wasterlóban szerepelt, összesen kilencszer volt eredményes. Belgiumi pályafutása alatt 52 gólt szerzett.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!