Átigazolás

Dirk Kuyt elhagyta a Liverpoolt és Törökországba szerződött

A török Fenerbache bejelentette, hogy hároméves szerződést kötött a Liverpool holland válogatott támadójával, Dirk Kuyt-tel.

A török óriás hivatalos honlapján jelentette be a transzfert. Kuyt távozása már régóta levegőben lógott az Anfield Roadon, és habár úgy tűnt, hogy egykori csapatához, a Feyenoordhoz szerződhet, végül a Fenebache ajánlatát fogadta el.

"A Fenerbache egy nagyszerű klub, amely éppen hogy csak lemaradt a bajnoki címről, de a Bajnokok Ligája-selejtezőjében azért indulhat." - nyilatkozta a 31 éves Kuyt. "Hat Liverpoolban eltöltött esztendő után szükségem volt új kihívásokra. Ehhez semmi köze a klubnak és a szurkolóknak, akiket örökre a szívembe zártam". 

Kuyt 2006-ban érkezett a Vörösökhöz, ahol azóta több mint 200 Premier League-beli találkozón 51 gólt szerzett.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!