Férfi kézilabda

Nagy László hétfőn edzésre jelentkezik a magyar válogatottnál?

  • MTI

Meg nem erősített hírek szerint a jövő hét elején várható elmozdulás Nagy László ügyében, akkor derülhet ki, hogy az átlövő csatlakozik-e a világbajnoki selejtező, illetve a londoni olimpia előtt álló magyar férfi kézilabda-válogatotthoz.

A szövetség vezetői egyelőre nem nyilatkoznak, Vetési Iván elnök annyit mondott, hogy ha lesz bejelenteni való, akkor megteszik azt. A válogatott kerettagok egyöntetűen úgy foglaltak állást, hogy ők most a vb-selejtezős felkészüléssel foglalkoznak, akárcsak Mocsai Lajos szövetségi kapitány. A délmagyar.hu értesülése szerint ugyanakkor az átlövő - aki szombaton még bajnoki mérkőzést vív a Barcelonával - hétfőn edzésre jelentkezik a válogatott veszprémi edzőtáborában.

Nagy László három évvel ezelőtt játszott legutóbb a magyar válogatottban, és közel állt ahhoz, hogy a jövőben a spanyol nemzeti csapatot erősítse. Egy hónappal ezelőtt azonban jelezte a Barcelona vezetőinek, hogy visszatér Magyarországra, és nem tette le a megadott határidőig a spanyol állampolgársági esküt, így a londoni olimpián a spanyol válogatottban biztosan nem játszik.