Magyar válogatott

Még nem hiszem el, hogy a világ egyik legjobb kapusának lőttem gólt - Gyurcsó

A magyar labdarúgó-válogatott a pénteki barátságos mérkőzésen az újonc Gyurcsó Ádám 88. percben szerzett góljával 2-1-re nyert Prágában a jövő pénteken rajtoló Európa-bajnokságra készülő cseh csapat ellen. A győztes gól szerzője természetesen örült a remek bemutatkozásnak, és kiemelte Dzsudzsák remek átadását a találat előtt.

"A mérkőzés 65. percében léptem pályára. Nagyon boldog vagyok, hogy a meccs végén - életem első válogatott mérkőzésén - győztes gólt tudtam szerezni. Kell még néhány óra, hogy mindezt feltudjam dolgozni. Úgy érzem, végig jól játszottunk egy olyan csapat otthonában, akik pár nap múlva már az Eb-n fognak szerepelni. Nagyszerű labdát kaptam a gólom előtt Dzsudzsáktól. A tegnapi edzésen volt egy hasonló szituáció, akkor kapásból ellőttem a labdát, amit Bogdán kivédett. Most úgy éreztem, nem kell kapásból kapura lőnöm, hanem arra kell törekednem, hogy sikerüljön jól átvennem a labdát. Szerencsére minden tökéletes volt, álmodni sem mertem ennél szebb bemutatkozásról a nemzeti csapatban. A gól után nem is tudatosult bennem, hogy kinek a kapuját sikerült bevennem, csak amikor a játékvezető lefújta a meccset, és gratuláltunk egymásnak, akkor jutott eszembe, hogy egy Bajnokok Ligája-győztes hálóőrnek, a világ egyik legjobb kapusának lőttem gólt. Csak ismételni tudom magam, nagyon boldog vagyok, de még kell néhány óra, hogy feldolgozzam mindazt, ami ma este történt velem" - nyilatkozta a mérkőzés után boldogan a vidi.hu-nak Gyurcsó Ádám.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!