EURO 2012

Iniesta szerint az Eb nehezebb lesz, mint a vb

A Barcelona középpályása, Andrés Iniesta szerint a hat nap múlva kezdődő Európa-bajnokság nehezebb lesz, mint a két évvel ezelőtti világbajnokság. A spanyolok Eb-és vb-címvédőként vágnak neki a tornának.

"Ami a múltban történt, az mindig könnyebbnek tűnik, mint ami előttünk áll. Ez az Európa-bajnokság sokkal nehezebb lesz, mint amikor világbajnokságot nyertünk, de a csapat készen áll a feladatra. Nem a múltban, hanem a jelenben szeretek élni. Szép, de nehéz kihívás előtt állunk" - fogalmazott a Barcelona középpályása.

A Furia Roja Olaszországgal, Írországgal és Horvátországgal szerepel egy csoportban a lengyel-ukrán közös rendezésű kontinenstornán.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!