NB I

Ötszörös belga válogatott lett az Újpest vezetőedzője

Az Újpest hivatalos honlapján jelentette be, hogy az ideiglenesen megbízott Marc Leliévre helyét honfitársa, a szintén belga Jos Daerden veszi át.

Jos Daerden edzőként még nem futott be igazán komoly karriert

Eldőlt, hogy Marc Leliévre után ismét belga edző tréningezi az Újpest csapatát. Roderick Duchatelet tulajdonos előrehaladott tárgyalásokat folytatott a Lierse-sel 1997-ben belga Szuperkupát nyerő, másodedzőként (KRC Genk) 2002-ben belga bajnok Jos Daerdennel, a mai nap folyamán pedig megszületett a megállapodás - számol be az újpestfc.hu.

Az ötszörös válogatott szakember játékosként szerepelt többek között a Roda és a Standard Liége együttesében. Edzői karrierjét 1992-ben kezdte a K. S. K. Beverennél, több belga csapatot is irányított - de a külföldi szerepvállalás sem lesz új helyzet számára, hiszen a 2006/07-es szezonban előbb másod-, majd vezetőedzője volt az ukrán bajnokságban szereplő Metalurg Donyecknek.
 

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!