Felkészülés

Nyertek a németek, a franciák és a görögök is - videók

Három Európa-bajnoki szereplésre készülő válogatott is felkészülési mérkőzésen lépett csütörtökön pályára, a papírformának megfelelően valamennyien meg is nyerték a maguk találkozóját.

Benzema ezúttal nem szerzett gólt, de így is okozott gondott Ivanovicséknak / AFP

A június 8-án startoló kontinenstornán a D-csoportban Lengyelországgal, Oroszországgal és Csehországgal együtt szereplő Görögország Kiriakosz Papadopulosz 23. percben szerzett góljával 1-0-ra verték Örményországot.

Az Eb "halálcsoportjába" besorolt Németország Lipcsében 43 ezer néző előtt fogadta Izrael válogatottját. Joachim Löw együttese mindkét félidőben berámolt egyet a vendégeknek, az elsőben Müller passza után Gomez bombázott közelről a kapuba, míg a fordulás után Andreas Schürrle csodálatosan szép gólt.

A franciák Reims-ben látták vendégül az Eb-ről lecsúszó, de a 2010-es vb-n még szereplő szerbeket. Laurent Blanc legénysége már negyedóra után beállította a végeredményt, a 11. percben Ribéry, majd a 16. percben Malouda góljai jelentették az újabb gall sikert. A mérkőzés 4. percben Yann M'Vila megsérült, könnyen lehet, hogy a Rennes 21 éves középpályása Lampardhoz hasonlóan az utolsó pillanatokban lecsúszhat az Eb-ről.

Felkészülési mérkőzések
eredmények
Görögország - Örményország 1-0 (1-0)
gól: Papadopulosz (23.)
Németország - Izrael 2-0 (1-0)
gól:Gomez (40.) Schürrle (83.)
Franciaország - Szerbia 2-0 (2-0)
gól: Ribéry (11.) Malouda (16.)

 

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!