Edzőváltás

Nem Prukner László vezeti vissza az élvonalba a Zalaegerszeget - hivatalos

  • MTI

Távozik posztjáról Prukner László, a labdarúgó OTP Bank Liga utolsó helyén végzett, azaz kiesett Zalaegerszeg vezetőedzője.

Prukner László a Zalegerszeg mérkőzésén az NB I-ben 2012-ben.

Nagy Ferenc, a klub elnöke csütörtökön az MTI érdeklődésére elmondta, hogy a szakemberrel közös megegyezéssel bontottak szerződést.

Hozzátette: a zalaiaktól távoznak az eddigi kölcsönjátékosok, a lejárt szerződésű futballisták közül pedig Bogunovicra és Brkicre sem tartanak igényt, ugyanakkor az élő megállapodással rendelkező labdarúgók csak megfelelő ajánlat esetén igazolhatnak el a klubtól.

Nagy elmondta, a ZTE öt-hat meghatározó játékost szeretne igazolni, és július 3-án kezdi meg a felkészülést az NB II-es idényre új szakmai stábbal, amelyet rövidesen megnevez a vezetés.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!